globe
Aftenposten Dagbladet Itavisen Nettavisen VG Digi.no Hardware.no

TV-guider.

Aftenpostens TV-guide.
Helt grei TV-guide hvor du kan forhåndsinstille dine egne kanalvalg.

Dagbladets TV-guide.
I likhet med Aftenpostens, er dette en helt grei TV-guide hvor du kan forhåndsinstille dine egne kanalvalg.

TV2 Nettavisens TV-guide.
Oversiktelig og grei TV-guide, men ser ut til å mangle muligheter for å forhåndsinstille egne kanalvalg.

SOL`s TV-guide.
SOL har også en oversiktelig og grei TV-guide hvor du kan forhåndsinstille egne kanalvalg.

VG`s TV-guide.
VG`s TV-guide er omfattende, og dekker et stort spekter av kanaler, men ser ut til å mangle muligheter for personlig forhåndsinstilling.

Topp

TV-Kanaler.

CANAL+.
CANAL+, det ledende betaltv-selskapet i den nordiske regionen (Sverige, Norge, Finland og Danmark), eies av SBS Broadcasting. Selskapet har filmvisningsrettigheter fra de fleste store amerikanske filmselskapene samt fra flere lokale distributører.

NRK - statskanalen. - - - - - Se web-TV her.
NRK er som kjent statskanalen vår. Allsidig kanal med populære underholdningsprogram, barne-tv hver dag kl. 18.00 og sport for enhver smak.

TV1000
TV1000 er en del av MTG (Modern Times Group) tidligere Kinneviks TV & Media. TV1000 er en skandinavisk betal-TV kanal som sendes i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Hovedkontoret ligger i Stockholm.

TV2. - - - - - Se web-TV her.
TV2 er jo også en velkjent kanal for oss nordmenn, og er en grei konkurrent til statskanalen NRK.

TV3
Når du vil underholdes! Hele familiens favorittkanal med underholdning, film, serier og sport.

TVNorge - - - - - Se web-TV her.
TVNORGE kan i dag ses av 3 444 000 mennesker. Det vil si at 91,2 prosent av Norges befolkning har mulighet til å se deres programmer. Den terrestrielle distribusjonen er oppnådd gjenom et nært samarbeid med 16 lokal-tv-stasjoner.

Viasat Nature / Crime
Viasat Nature og Viasat Crime består av to TV-kanaler som sender i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Viasat Nature tilbyr naturprogrammer og sender daglig mellom kl 18:00 og 21:00. Viasat Crime sender kriminaldramer, mordmysterier og filmer hver kveld mellom kl 21:00 og midnatt. Viasat Crime erstatter Viasat Action fra 1. oktober.

Viasat Sport
Norges første sportskanal på TV er et samarbeid mellom MTG (Modern Times Group) og NRK. NRK og MTG har porteføljer med rettigheter som utfyller hverandre på en svært god måte. Kanalen vil gi et 100 prosent sportstilbud med en unik blanding av sommer- og vinteridretter som gjør at SportN blir en helårskanal. Samarbeidspartnerne vil også tilby en god blanding av lokale, nasjonale og internasjonale rettigheter og arrangementer.

ZTV
Musikk- og underholdningskanal for ungdom, konserter, festivaler og selvsagt de nyeste musikkvideoene.

Topp

Om du ønsker å rapportere en død link, eller du mener noe mangler i oversikten kan du klikke her for å sende oss informasjon om dette.

Last ned Thunderbird
Last ned Firefox

Nytt fra Mozilla


[CaRP] php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known (0)