globe
Aftenposten Dagbladet Itavisen Nettavisen VG Digi.no Hardware.no

Andre startsider og portaler.

ABC-Startsiden
ABC Startsiden er en av Norges mest brukte «portaler» - en kompakt og fyldig innholdsfortegnelse over alt mulig som finnes på Internett og som du ofte trenger, f.eks. nyheter, vær, helse, mat, nettbutikker, økonomi, oppslagsverk, underholdning osv. ABC Startsiden blir vedlikeholdt av en egen redaksjon som gjør et nitidig arbeid med utvalget, slik at du alltid er sikret å få den beste informasjonen. Samtidig er ABC Startsiden oversiktlig, rask og enkel å bruke og forstå.

AlleSider
AlleSider er en startside som retter seg mot profesjonelle nettbrukere. Med nyttige pekere for deg som er på jakt etter næringslivssider, eller som vil koble av med litt nettsurfing. Vårt mål er å bli ditt førstevalg når du starter arbeidsdagen.

Apasje.com
Startside med nyheter, mobilinnhold, sikkerhet og antivirus, hjemmesidehjelp og linkekatalog, samt webshop for våre interesseprodukter, mm.

Bjost.com
Startside som er tilpasset Vesterålen med omegn.

City-Norge.no
Startside med oppdaterte nyheter, søk, webradio, linker med beskrivelse m.m.

Dinstartside.no
Startside med nyheter, søkemotorer, værmelding, konkurranse, spill og linker.

Ekornveien.com
Ingen egenomtale funnet.

Fast2web.no
Søkemotor og Norsk katalog med over 7 000 nettsteder.

KeyWeb.no
KeyWeb.no er en startside med egen emnekatalog, som tilbyr gratis oppføringer for norske nettsteder.

Kvinneguiden
Kvinneguiden er en av Norges mest besøkte sider beregnet på kvinner. I utgangspunktet var KG en lenkeguide videre til nettsteder kvinner generelt kunne finne interessante, men etter hvert har de utvidet, og tilbyr i dag en rekke andre tjenester i tillegg til en stor samling med gode pekere.

MSN
MSN trenger vel egentlig ikke noe ekstra omtale, (Microsofts egen startside).

Navnett
Ingen egenomtale funnet.

NetBoot.net
Oppdaterte nyheter fordelt over flere kategorier, du kan selv velge nyhetsleverandører og tilpasse flere elementer på siden. Du kan lagre og dele dine favorittsider, finne oversikt over tegneserier på nettet, lete gjennom vår samling av nettspill mm.

Nettportalen
Nettportalen tilbyr blant annet en meget omfattende katalog med over 5000 linker, forum, artikler, en søkeside hvor du kan søke i en del søkemotorer, samt en stor nyhetsoversikt.

Port 123
Ingen egenomtale funnet.

Sol.no
Portal i regi av søketjenesten Eniro.

Side 2
TV2`s startside på internett.

Start.no
Portal i regi av Start Network.

Startguiden.no
VG`s internettguide.

Topp

Om du ønsker å rapportere en død link, eller du mener noe mangler i oversikten kan du klikke her for å sende oss informasjon om dette.

Last ned Thunderbird
Last ned Firefox

Nytt fra Mozilla


[CaRP] php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known (0)