globe
Aftenposten Dagbladet Itavisen Nettavisen VG Digi.no Hardware.no

Om graypages.no

Alle rettigheter til nettportalen graypages.no eies av TM-Soft. graypages.no er opprettet på et idealistisk grunnlag med det som hovedmål å forenkle Internett-hverdagen for det norske folk. Dette ønsker vi å gjøre ved å samle det våre brukere anser som viktig og nødvendig informasjon på en oversiktlig og grei måte. Vi har forsøkt å vektlegge seriøse emner som folk flest trenger tilgang til i det daglige, som bl.a. nyheter og offentlig informasjon og utelate de mer useriøse. Skulle du som bruker derimot ha et forslag til andre viktige emner, så nøl ikke med å si fra. Vi er takknemlige for alle innspill fra våre brukere.

graypages.no vil inneholde alle de siste oppdaterte nyhetsoverskriftene, samt også en hel del datateknisk informasjon. Dette vil bli lagt opp på en slik måte at det vil være lettforståelig for gjennomsnittsbrukeren. graypages.no kommer også til å forbli kjemisk fri for irriterende pop-up reklame, noe vi håper våre brukere vil sette pris på.

Vi ønsker alle våre brukere en riktig hyggelig Internett-dag.

Topp

Kontaktinformasjon:

Generelt.

Har du spørsmål angående graypages.no, forslag til emner du mener vi burde ha med, eller bare ris eller ros. Da kan du sende en e-post til Webmaster(at)graypages.no.

Markedsføring.

Ønsker du å profilere ditt firma med et reklamebanner hos graypages.no? Da kan du sende en e-post med prisforespørsel til Marked(at)graypages.no.

Topp


Last ned Thunderbird
Last ned Firefox

Nytt fra Mozilla


[CaRP] php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known (0)

[CaRP] XML error: Mismatched tag at line 94