globe
Aftenposten Dagbladet Itavisen Nettavisen VG Digi.no Hardware.no

Nyheter fra Norgesuniversitetet finner du lenger ned på siden.

Arbeid og utdanning

Er du arbeidsløs og på jakt etter jobb? Eller kunne du bare tenke deg litt videre utdanning? Da er dette siden for deg. Her finner du linker til mange skoler og utdanningsinstitusjoner, samt de mest relevante jobbdatabasene og vikarbyråene.


Utdanning:Grunnskoler
Oversikt over alle norske grunnskoler.

Folkehøgskoler
Oversikt over alle norske folkehøgskoler.

Videregående skoler
Oversikt over alle norske videregående skoler.

Høgskoler
Oversikt over alle norske høgskoler.

Universiteter
Her finner du alle norske universiteter.

Internasjonale skoler
Omfattende oversikt over utenlandske skoler.

Skolehjelperen
Skolehjelperen har til hensikt å være en hjelp og en informasjonskilde for alle som går på skolen, jobber i skolen, eller på annet vis har interesse for hva som skjer i skolevesenet. Det er i første rekke grunnskole og videregående skole som Skolehjelperen retter seg mot.

Statens lånekasse
Utdanningsstøtten gjennom Lånekassen skal medvirke til:

  • å fjerne ulikhet og fremme likestilling slik at utdanning kan skje uavhengig av geografiske forhold, alder, kjønn og økonomiske eller sosiale situasjon.
  • at utdanningen skjer under tilfredsstillende arbeidsforhold, slik at studiearbeidet kan bli effektivt.
  • å sikre samfunnet tilgang på utdannet arbeidskraft.

Kursagenten.no
Kursagenten - hjelper deg på rett kurs! Kurs og konferanse oversikt med direkte tilgang til kurstilbydere i alle kategorier. Hjelper deg enten du søker eller tilbyr kurs. Tjenesten har tilbud både til privatpersoner og bedrifter. Tilbyr også personlig service om det er ønskelig.

Sonans Privatgymnas
Privatgymnas med eksamensrettet undervisning i allmennfag. Sonans Privatgymnas har godkjent studium for støtte fra lånekassen.

Topp

Arbeidsmarked:

Adecco
Adecco Norge er en del av Adecco SA, verdens største bemanningsselskap. Hver dag går 700.000 mennesker, i mer enn 70 land, til en jobb formidlet av Adecco. I Norge er de riksdekkende med over 60 kontorer som daglig engasjerer 7.000 medarbeidere. Deres kjernevirksomhet er formidling av midlertidig ansatte til alle deler av norsk næringsliv og offentlige virksomheter. Selskapet har spisskompetanse på rekruttering av ledere og spesialister til faste stillinger, rådgivning i omstillingsprosesser samt outsourcing av sikkerhetstjenester.

Aetat
Aetats hovedoppgave er å bistå arbeidssøkere med å få ny jobb raskest mulig. Aetat tilrettelegger for aktiv jobbsøking, yter personlig oppfølging og veiledning, og kvalifiserer arbeidssøkere.

Alpha Search AS
Rekruttering av personell innen bransjene finans, IT, media med flere. Alpha Search bruker en egen metode for rekruttering.

Deltidsjobb.no
deltidsjobb.no skal være en møteplass på Internett for arbeidsgivere og jobbsøkere, med den hensikt å effektivisere og strukturere metoden man rekrutterer deltidsansatte på i denne store, men fragmenterte delen av arbeidsmarkedet.

Eures
(EURopean Employment Services) er ett gjensidig forum for den Europeiske kommisjonen, offentlige arbeidsformidlinger i EØS-landene og Sveits samt andre lokale og regionale organer, som omfattes av sysselsettningsspørsmål, f.eks. fagbevegelse, arbeidsgiverorganisasjoner og lokale og regionale myndigheter.

Finn jobb
Omfattende oversikt over ledige stillinger på det norske arbeidsmarkedet. Her kan du også registrere din CV, slik at den er tilgjengelig for evt. arbeidsgivere.

IT-Vikar
IT-Vikar fokuserer på fleksible løsninger for ulike bemanningsbehov, rekruttering og utleie med hovedvekt på mellomledere og spesialister innen IKT, økonomi og teknisk salg.

Job world
Computerworlds oversikt over ledige stillinger. Oversikten har hovedvekt på stillinger innen IKT

Jobbdirekte
I dag er Jobbdirekte.no en av markedets ledende rekrutteringstjenester på Internett og tilbyr jobbsøkere den beste teknologi for å profilere sin CV, administrere sitt jobbsøk og bli matchet mot en landsdekkende stillingsdatabase, som inkluderer bedrifter innen privat og offentlig sektor.

Jobbguiden
Stillingene du finner her dekker et bredt spekter av profesjoner i arbeidslivet. Tjenesten er utviklet med tanke på at man raskt og effektivt kan sjekke arbeidsmarkedet innen sitt yrke og utdanning.

Jobbnorge
Jobbnorge, som ble etablert i 1997, er i dag en av landets ledende stillingsdatabaser.

Karrierelink.no
Karrierelink.no er et av landets største nettsted som utelukkende fokuserer på jobb og karriere, utdanning og innovasjon. Nettstedet og avisen inneholder spennende artikler og et bredt linkesortiment innenfor jobb, utdanning og innovasjon i Norge.

Kvinneb@sen
Kvinnebasen er et kostnadsfritt verktøy for deg som leter etter kvinner med høy kompetanse på sitt felt. Kvinnebasen er til for kvinner som søker utfordringer og som ønsker seg lederstillinger og styreverv.

Manpower
Manpower-gruppen er Norges ledende bemanningsvirksomhet. De tilbyr rekruttering til faste og midlertidige stillinger, rådgivning, kompetansekartlegging og outsourcing.

Matchwork
MatchWork leverer markedets mest effektive teknologi, og kan tilby CV-er og stillinger fra en rekke partnere i en stor felles database. Flere å velge mellom og større profileringsmuligheter!

Medrec
Medrek Rekrytering AB startet sin virksomhet 2001 i Sverige og er siden juni 2004 i Norge en av de største mediakanalene for Life Science og helsesektoren. Her kan jobbsøkere søke blant nettannonser, firmapresentasjoner, legge in sin CV, samt overvåke ledige jobb innen valgte yrkeskategorier og geografiske områder. medrec.no har nå over 14 000 Skandinaviske kandidater som overvåker jobb i Norge og totalt 75 000 registrerte jobbsøkere i sin database.

Monster
Monster.no er en del av Monster.com, som er et heleid datterselskap av Monster Worldwide Inc. Monster.com ble grunnlagt i 1994 og er i dag en av verdens ledende karrierenettverk på internett.

Proffice
Proffice kan forestå utleie innen alle bransjer og fagområder. De tradisjonelt største er: kundeservice, salg og markedsføring, kontor og administrasjon, regnskap og lønn, økonomi, IT, logistikk, lager, transport og spedisjon, kantine, kjøkken og servering, industri, bygg og anlegg.

Statsjobb
Statsjobb leverer stillingsdatabasene www.statsjobb.no, www.statsjobb.se og www.statsjob.dk. Denne Skandinaviske jobbformidlingskanalen er forbeholdt offentlig sektor og statlige eide foretak. Tjenesten inneholder ledige stillinger i kommuner, fylkeskommuner, departementer, offentlige institusjoner og statelige bedrifter i Norge, Sverige og Danmark. Alle landene har egne nettsider, men gjennom søkefunksjonen kan jobbsøkere finne stillinger innenfor sitt felt i et eller flere land der kandidaten kan tenke seg å jobbe.

StepStone
Med jobbportaler i 11 europeiske land og nærmere 350 kunder, er StepStone den ledende leverandøren av medie- og teknologiløsninger for rekruttering i Europa.

Top Temp
Top Temp har siden 1990 vært en komplett samarbeidspartner innen bemanningsløsninger for offentlig og privat sektor. Top Temp er en 100 % norskeid bedrift i sterk vekst.

ZETT Stilling
Omfattende oversikt over ledige stillinger over hele landet.

Topp

Norgesuniversitetet

Topp

Om du ønsker å rapportere en død link, eller du mener noe mangler i oversikten kan du klikke her for å sende oss informasjon om dette.

Last ned Thunderbird
Last ned Firefox

Nytt fra Mozilla


[CaRP] php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known (0)

[CaRP] XML error: Mismatched tag at line 94