globe
Aftenposten Dagbladet Itavisen Nettavisen VG Digi.no Hardware.no

Siste underholdningsnyheter finner du lenger ned på siden.

Underholdning.

Billettservice.no.
Liker du å gå på konserter, sportsarrangementer, teater mm. Da finner du informasjon og billetter her hos billettservice.no. Her kan du søke på både arrangementskategori, by og tid.

Blienvinner.no.
blienvinner.com er en portal hvor alle norske konkurranser er samlet. Så liker du å delta i konkurranser er denne siden et must for deg.

Filmweb.
Skal du på kino? Da er dette siden for deg. Her kan du kjøpe billetter til alle landets kinoer, lese filmomtaler, se trailere og mye mer.

Jærcowboy.
Dette er en side om Countrymusikk, lokale band, siste nytt om konserter etc. Her vil du også finne informasjon om Cowboyfesten, plateanmeldelser av nye og gamle country artister!

Konkurranseportalen.
Konkurranseportalen er et nettsted hvor du finner overikt over mange typer konkurranser. Her kan du vinne alt fra bøker til biler.

Topp

VG


Anmeldelse «Pirates of the Caribbean: Salazar?s Revenge»: Et gledelig (men fo...
Espen Sandberg og Joachim Rønning kan gi seg selv en velfortjent klapp på skuldra, for den femte filmen i serien kunne ikke vært særlig bedre.

Har spilt Prinsesse Leia ? aldri snakket norsk på film
CANNES (VG) I Norge er hun et ubeskrevet blad, men Ingvild Deila (30) har skapt seg et navn med den minste rollen hun har gjort i karrieren: Prinsesse Leia i «Star Wars ? Rogue One».

Ben Stiller ga Adam Sandler juling under slåsscene
CANNES (VG) Adam Sandler (177 cm) er en del større og kraftigere enn Ben Stiller (170 cm) til vanlig. Under innspillingen av «The Meyerowitz Stories» var det imidlertid den lille som banket den store.

Superstjernen trengte fem hjelpere til å komme opp trappen
Aishwara Rais ekstravagante kjole ga henne ingen fordeler da hun skulle inn i kinosalen på «Okja»-premieren i Cannes.

Elizabeth Moss om oppsiktsvekkende scene i «The Square»: ? Jeg lå oppå en epl...
CANNES (VG) «Mad Men»-stjernen var ikke en gang i samme rom som motspilleren Claes Bang da hun spilte inn en av årets merkeligste sexscener i Cannes-filmen «The Square».

Netflix-krangelen fortsetter i Cannes
CANNES (VG) Jake Gyllenhaal-filmen «Okja» er smått kontroversiell fordi den vises i Cannes, og har premiere på Netflix. Dagens visning ble først avbrutt, så måtte regissøren svare på rykter om sabotasje.

Filmanmeldelse «Alien: Covenant»: Tilbake til rom-røttene
Den samme filmen for n?te gang. Men fremdeles med bransjens beste «bø!»-øyeblikk.

Vindblåste stjerner i Cannes
I år som i fjor, og året før der, sørget sterk vind for at de kjolefine modellene og skuespillerne hadde hendene fulle torsdag.

Kjemper om «Slaget om Narvik»
CANNES (VG) Hollywood-regissør Tommy Wirkola har planlagt storslått film om de voldsomme kampene i Narvik under annen verdenskrig. Så kom «Kon-Tiki»-produsent Aage Aaberge med et 200 millioners TV-prosjekt om de samme hendelsene.

13-årige Jaden stjal showet fra stjernene i Cannes
CANNES (VG) Med flere Oscar-vinnere på rollelisten ble ensemblet for filmen «Wonderstruck» spurt om filmens fremtid. Da ba Jaden Michael om ordet.

Topp

Se & Hør