globe
Aftenposten Dagbladet Itavisen Nettavisen VG Digi.no Hardware.no

Siste underholdningsnyheter finner du lenger ned på siden.

Underholdning.

Billettservice.no.
Liker du å gå på konserter, sportsarrangementer, teater mm. Da finner du informasjon og billetter her hos billettservice.no. Her kan du søke på både arrangementskategori, by og tid.

Blienvinner.no.
blienvinner.com er en portal hvor alle norske konkurranser er samlet. Så liker du å delta i konkurranser er denne siden et must for deg.

Filmweb.
Skal du på kino? Da er dette siden for deg. Her kan du kjøpe billetter til alle landets kinoer, lese filmomtaler, se trailere og mye mer.

Jærcowboy.
Dette er en side om Countrymusikk, lokale band, siste nytt om konserter etc. Her vil du også finne informasjon om Cowboyfesten, plateanmeldelser av nye og gamle country artister!

Konkurranseportalen.
Konkurranseportalen er et nettsted hvor du finner overikt over mange typer konkurranser. Her kan du vinne alt fra bøker til biler.

Topp

VG


Warren Beatty krever Oscar-oppklaring
Warren Beatty (79) havnet uforskyldt i sentrum for Oscar-skandalen søndag. Nå forlanger han en forklaring fra øverste hold.

Derfor vil ikke Emma Watson ta selfie med fansen lenger
Hun har vært kjendis mer enn halve livet, og Emma Watson er bare 26 år gammel. Men nå er Harry Potter-stjernen lei. Hun er ikke lenger redd for å si nei.

Utroper syndebukk etter Oscar-skandalen
PricewaterhouseCoopers har hatt et tungt døgn etter tidenes Oscar-skandale var et faktum. Nå forklarer de hva som skjedde, i litt tydeligere ordelag enn sist.

«Moonlight»-produsenten om Oscar-tabben: ? Det var som en Shakespearsk-tragedie
Dette tenkte produsentene for «La La Land» og «Moonlight» da det gikk opp for dem at Warren Beatty (79) og Faye Dunaway (76) hadde lest opp feil vinner i den gjeve kategorien for årets beste film.

Ryan Gosling tar aldri Eva Mendes med på fest
Eva Mendes glimret med sitt fravær på både Golden Globe Awards og Oscar-festen. Søndag hadde han søsteren Mandi som følge.

Oscar: Viste feil bilde av avdød stjerne
Den australske stjerneprodusenten Jan Chapman (66) skvatt i stolen da hun så bildet av seg selv under Oscar-utdelingens minneseanse om sine avdøde kolleger i året som gikk.

Gedigen Oscar-tabbe: Leste opp feil beste film
Oscarshowet endte med skandale da Warren Beatty (79)  og Faye Dunaway (76) leste opp feil vinner av beste film. Hele «La La Land»-crewet var på scenen da de oppdaget at «Moonlight» var den virkelige vinneren. Nå beklager arrangørene PriceWaterhouse Coopers.

Alle Oscar-vinnerne: Rekorden glapp for «La La Land»
En svenske sikret «La La Land» én av filmens seks priser.  Filmen klarte ikke å slå «Titanic»-rekorden på 11 Oscar til sammen.

I natt avgjøres Oscar
Årets Oscar-show byr på mer mangfold enn noensinne, men Octavia Spencer avviser at det henger sammen med motreaksjonen mot kritthvit prisutdeling de siste årene.

Slik ladet Hollywood-stjernene opp til Oscar-utdelingen
Hollywood-stjernene var samlet før Oscar-utdelingen for å feire kvinnene i filmbransjen.

Topp

Se & Hør