globe
Aftenposten Dagbladet Itavisen Nettavisen VG Digi.no Hardware.no

Siste underholdningsnyheter finner du lenger ned på siden.

Underholdning.

Billettservice.no.
Liker du å gå på konserter, sportsarrangementer, teater mm. Da finner du informasjon og billetter her hos billettservice.no. Her kan du søke på både arrangementskategori, by og tid.

Blienvinner.no.
blienvinner.com er en portal hvor alle norske konkurranser er samlet. Så liker du å delta i konkurranser er denne siden et must for deg.

Filmweb.
Skal du på kino? Da er dette siden for deg. Her kan du kjøpe billetter til alle landets kinoer, lese filmomtaler, se trailere og mye mer.

Jærcowboy.
Dette er en side om Countrymusikk, lokale band, siste nytt om konserter etc. Her vil du også finne informasjon om Cowboyfesten, plateanmeldelser av nye og gamle country artister!

Konkurranseportalen.
Konkurranseportalen er et nettsted hvor du finner overikt over mange typer konkurranser. Her kan du vinne alt fra bøker til biler.

Topp

VG


Carsten Skjelbreid filmdebuterer som «wannabe»-gangster
TV-profilen fra Kongsberg har gjort sin første filmrolle, sammen med John Carew. Og han husker fremdeles alle replikkene på rams!

Willy Wonka er norsk
Og han bor i Finnmark. Nærmere bestemt Jarfjord i Sør-Varanger.

Filmstjerne tar oppgjør med kjønnsdiskriminering
De fremmøtte på kvinnefeiringen i Hollywood mandag, hadde trolig ikke regnet med den krasse talen til Jennifer Garner (42).

Nektet innspilling på katolsk skole på grunn av lesbe-tematikk
Filmen «Freeheld» med Julianne Moore og Ellen Page fikk ikke bruke en katolsk gutteskole som location - på grunn av filmens tema.

Mafiafilm-skuespiller med milliardsøksmål mot «The Simpsons»
Frank Sivero, kjent fra Scorsese-klassikeren «Mafiabrødre» mener karakteren «Louie» er basert på råtassen han spilte i filmen.

Kjenner du igjen skuespilleren?
Kristofer Hivju (35) har blitt verdenskjent for sitt kraftige røde skjegg, men for ham ligger det ikke prestisje i å ha mye ansiktshår.

Derfor byttet Angelina Jolie blod med eksmannen
Ekteskapet mellom Angelina Jolie (39) og Billy Bob Thornton (59) var preget av medieoppslag om blodampuller og hemmelige grotter. Nå innrømmer Thornton at ekteskapet var ganske vilt.

Renée Zellweger om forvandlingen: Jeg er frisk
«Bridget Jones»-skuespilleren Renée Zellweger (45) mener hennes ekstreme forvandling skyldes et lykkeligere og mer givende liv.

CNN: «Er det deg, Renée?»
Da Renée Zellweger (45) dukket opp på stjernefest i Hollywood i går, var hun ikke til å kjenne igjen.

Tåreperse flopper på kino
Nicholas Sparks (48) står bak suksessrike gråtefilmer som «Dagboken», «Dear John» og «A Safe Haven». Men forfatteren lykkes ikke med sitt siste sprell på lerretet.

Topp

Se & Hør