globe
Aftenposten Dagbladet Itavisen Nettavisen VG Digi.no Hardware.no

Siste underholdningsnyheter finner du lenger ned på siden.

Underholdning.

Billettservice.no.
Liker du å gå på konserter, sportsarrangementer, teater mm. Da finner du informasjon og billetter her hos billettservice.no. Her kan du søke på både arrangementskategori, by og tid.

Blienvinner.no.
blienvinner.com er en portal hvor alle norske konkurranser er samlet. Så liker du å delta i konkurranser er denne siden et must for deg.

Filmweb.
Skal du på kino? Da er dette siden for deg. Her kan du kjøpe billetter til alle landets kinoer, lese filmomtaler, se trailere og mye mer.

Jærcowboy.
Dette er en side om Countrymusikk, lokale band, siste nytt om konserter etc. Her vil du også finne informasjon om Cowboyfesten, plateanmeldelser av nye og gamle country artister!

Konkurranseportalen.
Konkurranseportalen er et nettsted hvor du finner overikt over mange typer konkurranser. Her kan du vinne alt fra bøker til biler.

Topp

VG


«Twilight» får nytt liv - på Facebook
Verden har ikke sett det siste av vampyrene Edward og Bella. En rekke nye kortfilmer basert på «Twilight»-bøkene er i anmarsj.

Filmanmeldelse: Sitrende satirisk spenning
Menneskets mørke sider er behandlet med spenning, satire og en sitrende nerve i denne elegante og rå thrilleren.

Jane Fonda snakker ut om morens selvmord
Jane Fonda var bare 12 år da moren Frances Ford Seymour tok sitt eget liv. Mange år senere avdekket hun dystre hemmeligheter fra morens barndom.

Barnepsykolog og språkprofessor skeptiske til Pippi-sensur
Barnepsykolog Willy-Tore Mørch og språkprofessor Finn-Erik Vinje mener det er feil å redigere bort ordet «negerkonge». De tror ikke den opprinnelige historien er skadelig for barn.

Nå kan filmdinosaurene bli dine
De skremte vettet av kinopublikum i 1993. Nå selges «Jurassic Park»-monstrene på auksjon.

NRK vil fjerne «Pippi-rasisme»
Også i Norge vil omklippede versjoner av filmene om Pippi Langstrømpe bli sendt. NRK Super setter pris på endringene som er gjort.

SVT mener Pippi er rasistisk ? klipper om filmen
At Pippi Langstrømpe leker kineser ved å dra i øynene og har en pappa som er negerkonge, er for støtende og rasistisk for svensk TV. Nå har de klippet om de populære familiefilmene.

Knallåpning for Kaptein Sabeltann
Hiv og hoi for en åpningshelg for «Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama»! Med 97.931 besøkende er det den beste åpningshelgen på norske kinoer i år.

Matt Damon: ? Ben og jeg kan takke Robin for alt
I et nytt intervju snakker Matt Damon (43) ut om tapet av vennen og kollegaen Robin Williams.

Variety: McAdams tilbudt hovedrolle i «True Detective»
Hollywood-stjernen Rachel McAdams (35) skal ha blitt tilbudt  den kvinnelige hovedrollen i krimserien, melder det anerkjente bransjenettstedet.

Topp

Se & Hør