globe
Aftenposten Dagbladet Itavisen Nettavisen VG Digi.no Hardware.no

Eiendomsrelaterte nettsider

4vegger
Gratis markedsplass for alle typer eiendom, men formidler mest utleieenheter.

Anbudstorget.no
Her kan du sende inn forespørsler på arbeid du vil ha utført. Forespørselen din formidles gratis ut til aktuelle håndverkere i ditt nærområde. Fordelen for deg som kunde er at mange blir med i kampen om nettopp ditt oppdrag, noe som resulterer i lavest mulig kostnader.

Bolignett
Masser av boliger over hele landet.

bt.no: Eiendomssøk
Her kan du sjekke hvor mye naboen betalte for boligen! Alle boligsalg i Norge siden 1989 er registrert (unntatt borettslag). Betalingstjeneste.

FINN Eiendom
Her kan du søke i annonser i Aftenposten, Adresseavisen, Bergens Tidende, Fædrelandsvennen og Stavanger Aftenblad. Finn.no har også et interaktivt kart som du kan bruke for å finne beliggenheten til boligene.

Hustips.no
Hustips.no gir diverse husrelatert informasjon og tips. Tilbyr også gratis boligannonser.

Leiemarkedet.no
Markedsplass for utleie av ulike typer leieobjekter. Her kan du annonsere samt søke etter utleieobjekter innen næringslokaler, boliger og ferieboliger i inn og utland.

Notar
Norges største private eiendomsmegler med båd privatboliger, næringseiendom og fritidsboliger. Videovisning av boliger og mulighet til å følge budgivingen via nettet.

Postbanken Eiendomsmegling
Søkefunksjon samt mulighet for utskrift av fullstendige salgsoppgaver m.m.

Startbo
Startbo tilbyr boliger for ungdom mellom 18-35. Dette er for førstegangsetablerere som ønsker å eie egen leilighet mot et lavt innskudd. Opererer i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondhjem.

Supersøk
Notars nye søkeside for boliger.

Tinde
(Tidl. Eiendomsnett). Eiendomsmeglere fra hele Norge er tilknyttet basen. Kjøp, salg og utleie av boliger, næringseiendom og fritidseiendommer.

ZETT Eiendom
Eiendomsannonser fra et utvalg lokalaviser, med annonser både i lokalavisa og på nett.

Topp

Forbrukerhjelp:

Bolighjelp
Her får du hjelp til bl.a. byggesøknader, kontrakter og lovverk.

Megleria.no
Megleria.no er en tjeneste utviklet for å hjelpe boligselgere finne dyktige og billige eiendomsmeglere i område. Tjenesten er gratis for boligselgere!

NettEiendom
Hjelp til boligselgere og -kjøpere. Gratis verdivurdering av bolig. Sjekklister for å få høyest mulig salgspris for boligen.

Norges Eiendomsmegler-forbund
Her er mye forbrukerinformasjon: Adresser til eiendomsmeglere over hele landet, lover og regler for boligsalg og oppdaterte statistikker om boligpriser.

Topp

Topp

Om du ønsker å rapportere en død link, eller du mener noe mangler i oversikten kan du klikke her for å sende oss informasjon om dette.

Last ned Thunderbird
Last ned Firefox

Nytt fra Mozilla