globe
Aftenposten Dagbladet Itavisen Nettavisen VG Digi.no Hardware.no

Siste fra Nettavisen - It og media finner du lenger ned på siden.

Data & IT

Amobil.no
Her finner du det meste av informasjon om mobiltelefoner og utvikling. Amobil har også bruktmarked, diskusjonsforum og tester.

CIO
CIO Computerworld er en av IDG`s norske sider med hovedvekt på bedriftsmarkedet. IDG står bak magasiner som bl.a. PC-World og Computerworld.

ComputerWorld
ComputerWorld er velkjent blant de fleste databrukere. De har hovedvekt av lesere innen SMB segmentet, men også mye interressant stoff for alle andre datainterresserte.

Dagens it
Dagens it skriver om ikt-markedet i Norge: om dagens løsninger for bedrifter og offentlige virksomheter, om it-strategi,it-politikk og it-prosjekter, samt om aktørene i markedet.

Digi.no
digi.no er en internettavis med informasjon og kontinuerlig oppdaterte nyheter for næringslivsaktører interessert i finans, media, tele og data

DinSide Data
DinSide Data er et nettsted med svært god nyhetsdekning innen data. DinSide har også egne emnesider for data, reise, motor, økonomi, jobb og bolig.

Hardware.no
Hardware.no har mye stoff som hjelper leserne til å finne ut hva slags datautstyr man skal kjøpe, til hvilken pris man bør kjøpe det - og ikke minst hvor man skal kjøpe det. Meget bra nettsted.

Hjemme-PC
Dette er nettsiden til bladet som påstås å være norges største datablad. Nettsiden deres har desverre tapt seg svært, og består i dag stort sett av et diskusjonsforum og en og annen produkttest.

IT-Avisen
ITavisen.no gir deg en bred dekning av både nasjonalt og Internasjonalt stoff innen mobil, lomme-data, Internett, PC/Mac, telekommunikasjon og digitale medier som spill, lyd og bilde.

Dagens IT
Dagens IT er en egen nyhetsavis som daglig oppdateres med IT-nyheter fra Norge og utlandet. Denne nettavisen samarbeider nært med ITavisen Business på papir og har felles redaksjon, men innholdet vil være forskjellig.

IT-Kurs
I tillegg til nyheter og reportasjer, inneholder Itkurs en oversikt over oppdaterte kurs, studier og bøker fra leverandører av IT opplæring over hele landet.

ITpro
ITpro er et innholdsrikt nettsted innenfor informasjonsteknologi for både profesjonelle IT-medarbeidere og hjemmebrukere. Målet er å informere og heve kompetansen på besøkende.

Komputer for alle
Dette er nettstedet til datamagasinet Komputer for alle. Har i hovedsak stoff for hjemmebrukeren.

Linux-magasinet
Dette er som navnet tilsier nettstedet til bladet Linux-Magasinet. Her finner du mengder av artikler og nyheter om Linux.

PC.no
En av mange datarelaterte nettsider. Dette er hva de skriver om seg selv: Websidene til PC.no skal være til nytte og underholdning for folk flest, og naturligvis mest for PC-interesserte.

PC-World
PC-World er nettstedet til datamagasinet med samme navn. Drives i likhet med Computerworld av IDG, men har sin hovedvekt av lesere på hjemmemarkedet. Bra og informativt nettsted.

Topp

Nettavisen - It og media 


[CaRP] php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known (0)

[CaRP] XML error: Invalid document end at line 4 -

Topp

Om du ønsker å rapportere en død link, eller du mener noe mangler i oversikten kan du klikke her for å sende oss informasjon om dette.

Last ned Thunderbird
Last ned Firefox

Nytt fra Mozilla