globe
Aftenposten Dagbladet Itavisen Nettavisen VG Digi.no Hardware.no

Internettauksjon.

Auksjonsboden
Auksjonsboden er et nettbasert auksjons- og annonseforum inneholdende brukernes egne auksjoner og annonser. Bedrifter kan tilsvarende som privatpersoner opprette sin egen brukerkonto. Tjenesten er fullstendig gratis for alle og enhver så fremt du ikke benytter deg av deres profileringsalternativer. Da tilkommer ekstra kostnader for dine auksjoner og annonser. Kan likevel være et alternativ dersom du ønsker å gjøre disse ekstra godt synlige for de andre brukerne.

GiBud.no
GiBud Nettauksjon har siden oppstarten i 1998 vært en av Norges fremste markedsplasser for nettauksjoner og rubrikkannonser. Daglig skifter flere hundre varer og tjenester eiere. Bli medlem helt gratis du også! Det som er av liten verdi for deg kan våre av stor verdi for andre.

Gooba
Navnet Gooba kommer av det engelske "Good Bargain" - Det betyr godt kjøp eller røverkjøp.

Kelkoo
Auksjon og rubrikk - søk og finn brukt og nytt i kategorier som mobil, foto, elektronikk eller datautstyr, og alle andre produkter som ligger ute for kjøp og salg. Sammenlign pris hos Kelkoo før du kjøper!

Netthandelen
Netthandelen er vel kanskje norges hurtigst voksende auksjonshus på internett. På Netthandelen er det du som bestemmer prisen. Ser du noe på Netthandelen du har lyst på, sjekk prisen på varen du vil by på i en forretning som fører varen. Gå så hjem og legg inn bud hos Netthandelen. Du får varen du vil ha til den prisen du vil betale.

QXL
QXL er en interaktiv tjeneste på internett som legger til rette for at enkeltindivider og små selskaper kan kjøpe og selge alle slags produkter og tjenester online på en meget enkel, effektiv og trygg måte, både lokalt og utenfor landegrensene, 24 timer i døgnet, syv dager i uken.

Nettgrossisten.no
Liknende opplegg som Netthandelen, men ser ut til å være en noe mindre aktør.

Nor-tel.net
Ny auksjons side p internett. Satser p en enkel side som er billig bruke for kundene.

WEB Auctions AS
WEB Auctions AS er kanskje et av de mer spennende Internett selskapene for tiden. Selskapet driver primært med auksjoner på Internett, og har i motsetning til andre auksjoner på nett skalert auksjonene ned til et lokalt nivå. Filosofien er at hver storby i Norge skal ha sin egen dedikerte byauksjon iløpet av året.

Topp

Om du ønsker å rapportere en død link, eller du mener noe mangler i oversikten kan du klikke her for å sende oss informasjon om dette.

Last ned Thunderbird
Last ned Firefox

Nytt fra Mozilla


[CaRP] php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known (0)

[CaRP] XML error: Mismatched tag at line 94