globe
Aftenposten Dagbladet Itavisen Nettavisen VG Digi.no Hardware.no

Vi tester LimeWire 4.0.8

av T.E. Andersen.

Vi har testet LimeWire ver. 4.0.8.

For flere år siden testet vi flere av fildelingsprogrammene på markedet, deriblant daværende versjon av LimeWire. Vi ble ikke imponert den gang. LimeWire hadde et flott grensesnitt, men det var så godt som umulig å finne det du søkte etter.

Dette hadde sannsynligvis sammenheng med at de ikke hadde så voldsomt mange brukere. Resultatet var dermed at vi i likhet med mange andre lot vårt valg falle på Kazaa. Der fikk du i alle fall treff om du søkte på noe.

I den siste tiden har vi registrert at hastigheten på Kazaa minker, og virusangrepene øker. Vi mente derfor at tiden igjen var inne for å prøve ut et annet fildelingsprogram. Vi valgte å teste LimeWire ver. 4.0.8, og ble langt annet enn skuffet. Vi må heller si at vi ble svært så imponert. I tillegg til at vi finner det meste av det vi søker etter, så har LimeWire nå kommet på flere forskjellige språk. Til og med på Norsk. Programmet er fullspekket med finesser. Du kan selvfølgelig i likhet med de fleste program innen sjangeren angi hvor stor båndbredde uploaderne skal få benytte seg av.

I tillegg til dette kan du også velge å sile ut de med lav båndbredde (modem og ISDN) når du foretar søk. Dermed er du alltid sikret en rask og effektiv nedlasting. Du har også mulighet for å ha flere søkevinduer åpne samtidig, i motsetning til Kazaa som er begrenset til ett. Last ned LimeWire her og prøv det selv.

Topp

Tips en venn om denne artikkelen

Last ned Thunderbird
Last ned Firefox

Nytt fra Mozilla