globe
Aftenposten Dagbladet Itavisen Nettavisen VG Digi.no Hardware.no

Klikk på overskriftene for å komme til hovedartikkelen.

08.01.05. ASCII-koder - Fullstendig oversikt
Har du behov for å sette inn spesialtegn i et eller annet program og ikke klarer å finne riktig tast? Da kan ASCII-koder være hjelpsomme.Vi viser deg hvordan du finner frem blant disse spesialtegnene.

06.01.05. Her finner du en komplett oversikt over hurtigtaster i Windows
Windowsmiljøet finnes det et utall med hurtigtastkombinasjoner som kan være til nytte for brukeren. Vi har satt sammen en komplett oversikt over disse.

21.11.04. Slik unngår du problemer ved installasjon av ekstra IDE-enheter!
Skal du installere en ekstra harddisk? Eller kanskje en ny DVD? Da er det enkelte små fallgruver underveis som kan medføre at datamaskinen ikke starter, blir treg eller ustabil. Vi viser deg hvordan dette skal gjøres riktig.

14.11.04. Slik holder du datamaskinen din i toppform!
Vi har tatt en gjennomgang av de sikkerhetsrutiner som bør følges for å være sikret en trygg og problemfri datahverdag. Her finner du også informasjon om forskjellige tilgjengelige gratisprogrammer som kan hjelpe deg langt på veg.

14.10.04. Vi har testet LimeWire ver. 4.0.8
Vi har testet fildelingsprogrammet LimeWire ver. 4.0.8, og er svært så imponert over funksjonaliteten. Glem Kazaa. LimeWire er et langt bedre alternativ

21.09.04. I dag kommer Service Pack 2 for Windows XP
I dag kommer Service Pack 2 på norsk for Windows XP. Denne bør du enten laste ned eller bestille på CD direkte fra Microsoft. Hvorfor det? tenker du vel? PC`en fungerer jo utmerket som den gjør fra før.

16.09.04. De 55 beste nettbutikkene.
TV2 Nettavisen har kåret de 55 beste nettbutikkene. Dette er hva de skriver:
Vi har grublet og grått, svettet og bannet, men her er våre 55 nettbutikk-favoritter der du kan handle sikkert og bra. Du får kjøpt nesten hva som helst på internett og det fins et utall av nettsider å fordype seg i, enten du er interessert i sjeldne knapper eller monstertrucks. Dessverre er det ikke alle av nettbutikkene der ute som shipper varer til lille Norge, og slett ikke alle som har gode og sikre betalingsløsninger De 55 butikkene nedenfor er noen av våre favorittbutikker på internett, og alle sender selvfølgelig varene hit til Norge.

Topp

Tips en venn om denne siden.

Last ned Thunderbird
Last ned Firefox

Nytt fra Mozilla